Będą kremowe, aksamitne i wyraziste w smaku. Jakiej śmietany użyć do duszenia grzybów?

0
16

W polskich lasach już pojawiły się liczne gatunki grzybów, co oznacza, że jesienny sezon grzybowy można uznać za rozpoczęty. Zebrane przez nas grzyby możemy przygotować na wiele sposobów, jednak jednym z ulubionych dań Polaków są grzyby duszone w śmietanie. Jak je przygotować i jaką śmietanę wybrać?

Tytuł oraz fragment artykułu pochodzą z serwisu kobieta.interia.pl

Pełna treść artykułu znajduje się pod adresem:
https://kobieta.interia.pl/porady/news-beda-kremowe-aksamitne-i-wyraziste-w-smaku-jakiej-smietany-u,nId,7827742

Sprawdź także:  Obraził znaną Polkę na ulicy. Mężczyzna "ostentacyjnie się patrzył"

Zachęcamy do przeczytania całości