Bursztynowy syrop z „polskiej cytryny”. Przygotowany jesienią doda smaku zimowej herbacie

0
2

Domowe przetwory przygotowywane jesienią nie muszą bazować jedynie na licznych odmianach jabłek, chrupiących gruszkach czy słodkich śliwkach. Często niedocenianym kulinarnym skarbem są także owoce pigwy. Wyraziście kwaskowaty posmak i bogactwo witaminy C sprawiają, że doskonale nadadzą się jako podstawa gęstego syropu do herbaty. To doskonały patent na podbicie walorów gorącego napoju oraz wzmocnienie naturalnej odporności.

Sprawdź także:  "Nasz nowy dom" zaskoczył nowością. Mniej łez i biedy wyjdzie na dobre? [OPINIA]

Tytuł oraz fragment artykułu pochodzą z serwisu kobieta.interia.pl

Pełna treść artykułu znajduje się pod adresem:
https://kobieta.interia.pl/kuchnia/news-bursztynowy-syrop-z-polskiej-cytryny-przygotowany-jesienia-d,nId,7826685

Zachęcamy do przeczytania całości