Domowy dżem bez grama cukru? Będzie gęsty jak ten ze słoików babuni

0
18

Domowe dżemy są na wagę złota, ponieważ jesteśmy pewni, że nie ma tam substancji, które nie powinny się tam znaleźć. Z drugiej strony, chcemy również, aby były gęste. Jednak bez obecności cukru, trudno uzyskać wymarzony efekt. Ale czy na pewno? Oczywiście, istnieją banalne sposoby, aby zagęścić domowe dżemy bez dodatku „białej śmierci”. W jaki sposób? Przekonajmy się.

Sprawdź także:  Najman grzmi ws. powodzi, wbija szpilę politykom. "Ludzie nie są głupi”

Tytuł oraz fragment artykułu pochodzą z serwisu kobieta.interia.pl

Pełna treść artykułu znajduje się pod adresem:
https://kobieta.interia.pl/porady/news-domowy-dzem-bez-grama-cukru-bedzie-gesty-jak-ten-ze-sloikow-,nId,7827708

Zachęcamy do przeczytania całości