Jeden zły ruch i będzie niejadalny. Nie rozgryziesz grochu zębami

0
5

Groch to jedno z tych warzyw strączkowych, które są w naszej kuchni obecne od pokoleń. Choć wielu osobom doskonale wydaje się, jak idealnie go ugotować, to jednak czasami totalnie nie wiemy, jak się do tego zabrać. To żadna filozofia, ale trzeba wiedzieć, kiedy solić groch. Jeśli zrobimy to w nieodpowiednim momencie, całe danie stanie się twarde.

Sprawdź także:  Triumf Anwilu w Lizbonie. Polski zespół w kolejnej fazie Pucharu Europy FIBA

Tytuł oraz fragment artykułu pochodzą z serwisu kobieta.interia.pl

Pełna treść artykułu znajduje się pod adresem:
https://kobieta.interia.pl/porady/news-jeden-zly-ruch-i-bedzie-niejadalny-nie-rozgryziesz-grochu-ze,nId,7863000

Zachęcamy do przeczytania całości