„Leśny kawior” zrobisz w moment. Idealny do zup, sosów i zapiekanek

0
26

Sezon na grzyby jest bardzo krótki, dlatego trzeba czerpać z niego pełnymi garściami. Kiedy mamy pełne kosze „leśnego mięsa”, to warto je spożytkować. W jaki sposób? Wystarczy przygotować domową pastę z grzybów leśnych do słoików. Będzie idealnym smarowidłem do chleba, dodatkiem do jajecznicy i ekspresową bazą do zup. Jak przygotować pastę z grzybów leśnych? Wystarczy kilka składników i chęci do pracy.

Sprawdź także:  GTA Online: Niebezpieczny wypadek na drodze w Los Santos. Sprawca zbiegł

Tytuł oraz fragment artykułu pochodzą z serwisu kobieta.interia.pl

Pełna treść artykułu znajduje się pod adresem:
https://kobieta.interia.pl/porady/news-lesny-kawior-zrobisz-w-moment-idealny-do-zup-sosow-i-zapieka,nId,7829408

Zachęcamy do przeczytania całości