Zagotuj, odcedź i przemieszaj. Po zjedzeniu ciśnienie i odporność będą modelowe

0
30

Tradycyjny kuskus to kasza, którą przygotowuje się w ekspresowym tempie, dlatego w kilka chwil można wyczarować z niej przepyszne dnia. Jej kuzyn, czyli kuskus perłowy wymaga nieco więcej uwagi, ponieważ trzeba go ugotować. Jednak mimo to warto po niego sięgać. Jest lekkostrawny, zawiera witaminy z grupy B oraz kluczowe dla organizmu pierwiastki. Przekonajmy się zatem, kto powinien jeść kuskus perłowy.

Sprawdź także:  Prezydent Chełma nazwany "złotym dzieckiem PiS". Tak broni sylwestra TV Republika

Tytuł oraz fragment artykułu pochodzą z serwisu kobieta.interia.pl

Pełna treść artykułu znajduje się pod adresem:
https://kobieta.interia.pl/porady/news-zagotuj-odcedz-i-przemieszaj-po-zjedzeniu-cisnienie-i-odporn,nId,7828546

Zachęcamy do przeczytania całości